• Firma de constructii case la Cluj!
  Building For You SRL
  Firma ta de constructii

  Executăm lucrări de construcii case in Cluj și în zona Cluj-Napoca.

  - Case la cheie sau la rosu
  - Estimare buget
  - Finisări, Renovări

  Contact

Building For You - Épitkezési vállalat

Üdvözöljük bemutatkozó honlapunkon! Ha ön egy rangos és megbízható épitkezési cég iránt érdeklődik, éppen jó helyen jár. Cégünk, amely mintegy két évtizedes múltra tekint vissza, igen jól ismert Kolozsvár környékén és más vidékeken is. Munkacsapatunk igen magasan képzett és jó tapasztalatokkal rendelkező tagokból áll, akik nagyrésze a Kolozs megyei, magyar lakosságú Szék községből való. Mint köztudott, a székiek híres építőmesterek, akik éppen emiatt nagyon keresettek az ország egész területén valamint külföldön is. A szakképesítésük alapján magasan kvalifikált kőművesek, ugyanakkor nagyon jól értenek az ácsmunkához is, valamint a külső és belső hőszigeteléshez , továbbá a külső és belső finom munkákhoz is. Ebből kifolyólag a mi munkacsapatunk is egyaránt ért mindezekhez, és eképpen vállalni tudjuk az építkezési munkálatokat a kezdetektől egészen a teljes befejezésig, azaz kulcsra készen, beköltözhető állapotban tudjuk ezeket átadni a megrendelőknek, ami különösen kedvezőnek bizonyul a megrendelő számára.

Milyen típusú munkálatokat vállalunk?

Családi házakat, hétvégi nyaralókat, villaépületeket, irodaházakat, vagy bármilyen más típusú épületet egyaránt építünk. Részleges vagy teljes felújításokat is vállalunk, tetőszerkezetek javítását, külső-belső hőszigetelést, belső felújításokat, fürdőszobák felújítását és felszerelését vagy bármilyen más, hasonló munkálatot, nem csak családi házakban hanem tömbházlakásokban is.

Milyen anyagokat használunk?

A jobb minőség érdekében, általában saját anyagból dolgozunk, de ha a kliens úgy kívánja, akkor az általa rendelkezésünkre bocsájtott anyagot használjuk vagy akár besegítünk az anyagok beszerzésében. Ha megkeresnek és megkérnek bennünket, elvégezzük a használati anyagszükséglet felmérését, ismertetjük a költségeket és a legelőnyösebb árakat, még abban az esetben is, ha az anyagot a kliens vásárolja meg.

Tanácsadás

 • Hasonlóképpen tanácsokat adunk akár a tervezett épület felépítési helyének a kiválasztásában is, valamint segítséget nyújtunk az építkezési tervek hivatalos elindításában, és az építési tervet illetően is. Amint ebből is kitűnik, cégünk a legnagyobb komolysággal és hozzáértéssel kívánja szolgálni az önök érdekeit

Forduljanak hozzánk bizalommal
és mi garantálni fogjuk a lehető legjobb, legminőségibb munkát!